PROFIL

Hos Raaby Revision gør vi en dyd i at være et lille lokalt revisionskontor. Vores lokaler er placeret i Guldager, hvorfor vores kunder også primært holder til i Esbjerg og omegn. Det giver os mulighed for at have personlig kontakt med alle vores kunder og give dem personlig rådgivning.

Siden virksomhedens start som Vestjydsk Borgføringsbureau i 1972 er der løbet meget vand gennem åen. Regler er ændret, teknologien har udviklet sig (MEGET) og virksomheder har fået en ny tilgang til deres regnskab. Så selvom vores grundlæggende værdier fra dengang, god service og høj kvalitet, stadig holder stik, er der også sket en løbende udvikling internt i Raaby Revision.

Glenn Raaby købte virksomheden i 2011 med intentionen om at drive virksomheden videre med de samme værdier og samtidigt ride med på den teknologiske og menneskelige bølge, så virksomheden altid kan tilbyde tidssvarende og jordnær rådgivning til kunderne.

Vi lægger vægt på at have kendskab til din virksomhed og den branche, du befinder dig i. Kun med dette fundament kan vi yde den bedst mulige rådgivning til dig. Du vil derfor få en fast medarbejder tilknyttet, som løbende holder sig opdateret om nye love, domme og andre afgørelser, der har betydning for dig og din virksomhed. Denne medarbejder sørger naturligvis også for at holde dig orienteret.

Alle vores medarbejdere deltager jævnligt i efteruddannelse. Det gør vi for at sikre, at det høje faglige niveau i virksomheden altid opretholdes, og for at vi har kendskab til de nyeste værktøjer inden for vores branche, så vi kan tilbyde den bedste løsning til vores kunder.

Vi er medlem af Foreningen Danske Revisorer og er undergivet deres kvalitetsbestemmelser og forsikringsgaranti. Det er din garanti for kvalitet.