WEBFINANCE

Webfinance.dk

De seneste år har vi haft et fast samarbejde med WebFinance – en løsning til dig, der ønsker at udføre det daglige bogholderi selv.

WebFinance er et online regnskabsprogram særligt til små og mellemstore virksomheder. Det har været under løbende udvikling siden 1989 i tæt samarbejde med kunder og revisorer. Med programmet kan du selv styre dit daglige regnskab, herunder udsende faktura, kreditnota, tilbud og meget mere.

Fordelen ved at bruge WebFinance fremfor et af de andre programmer på markedet er, at der her er gratis support på alle pakker.

Desuden er vi, som din revisor, med til at udvikle programmet og derfor meget fortrolige med brugen af programmet. Sidst, men ikke mindst, er der naturligvis penge at spare på vores honorar, hvis du selv står for den daglige bogføring i din virksomhed – såfremt materialet er i en ordentlig stand.

Vi er faktisk blevet så glade for samarbejdet, at vi selv med stor tilfredshed benytter WebFinance til vores egen bogføring.

Tror du, at WebFinance er noget for dig, kan du altid besøge programmets hjemmeside for flere informationer. Her finder du også kontaktinformationer, så du kan få et tilbud på en god løsning til din virksomhed.

www.webfinance.dk

NYHEDER

Har du lyst til at nørde lidt i lidt læsestof fra din revisor?
Her finder du de seneste informationer og regler inden for revisionsområdet: