Vision
Hos Raaby Revision vil vi være den foretrukne rådgiver inden for regnskab og revision med det mål at minimere udgifter for vores kunder og dermed optimere deres indtjening. Det vil vi gøre ved at være opdateret dels på alle love og regler inden for den enkelte branche, dels på hvordan man udnytter – naturligvis uden at bøje – disse til størst mulig fordel for kunden.

Samtidig vil vi sørge for, at vores rådgivning foregår på en jordnær måde, så vores kunder ikke bliver fortabt i teori og ligegyldigt fagsprog. Derfor ligger det største kundesegment i vores lokalområde, Esbjerg og omegn, så vi kan yde mest mulig personlig kontakt med vores kunder.

Værdier
Grundstenen i Raaby Revision er talbehandling og afstemning, og det er først, når dette er udført korrekt, at vi kan bygge yderligere værdier på. Derfor er vores primære fokus på at udføre korrekte revisioner og regnskaber og herfra yde den bedst mulige rådgivning.

Når vi ansætter nye medarbejdere, skal de opfylde de samme krav, som vi dagligt stiller til os selv: Selvstændighed, faglig stolthed, objektivitet, integritet, omhu, fortrolighed og jordnær tilgang til branchen og kunderne.

Vores forhold til kunderne er kendetegnet ved en afslappet og uformel omgangstone, og hos Raaby Revision har vi derfor heller ikke en dresscode om slips, gråt jakkesæt og en støvet hat. Det står vores medarbejdere frit for at klæde sig, som de vil. Et jakkesæt gør ikke en dygtig revisor.

NYHEDER

Vil du vide mere om hvad der rører sig i vores branche? Her finder du de sidste nye informationer, som er værd at vide i revisionsbranchen: