HISTORIE

Raaby Revision blev startet som Vestjydsk Bogføringsbureau i 1972 af Søren Gade. Efter endt uddannelse og arbejde i Sparekassen valgte han at starte sin egen virksomhed fra sin private bolig. Virksomheden skulle have fokus på service og kvalitetsarbejde – de samme værdier, som vi også driver virksomheden efter i dag.

Allerede i 1973 gik hans kone med ind i foretagendet og året efter blev den første medarbejder ansat, og virksomheden flyttede til de lokaler, vi stadig holder til i: Præstevænget 3 i Guldager.

I 1977 var virksomheden blevet så driftig, at den blev omdannet fra enkeltmandsvirksomhed til et anpartsselskab med Søren Gade som ene anpartshaver.

I 1979 var der kommet flere medarbejdere til, end der var plads til, og den første tilbygning blev udført. Da virksomheden blev ved med at vokse, lavede vi endvidere tilbygninger i 1995, 2007 og 2008, så vi i dag har 5 kontorer, lækre mødefaciliteter og en frokoststue.

I 2011 blev Vestjydsk Bogføringsbureau købt af Glenn Raaby, der har videreført det værdisæt, som har været gældende siden starten i 1972.

I 2018 valgte Glenn at skifte navn og udtryk på virksomheden. Nyt logo, nyt grafisk udtryk og ny hjemmeside, men dog i respekt for de værdier, der har gjort virksomheden til det, den er i dag.

”Efter at have købt og drevet Vestjydsk Bogføringsbureau i 7 år følte jeg, at det nu var tid til at sætte mit eget præg på virksomhedens udtryk udadtil. Det er vigtigt for mig, at man møder det samme, når man ser vores navn på en bil, en kuglepen eller en mappe og besøger vores hjemmeside, som når man møder os. Vi er en virksomhed, der holder fast i Søren Gades værdier om god service og kvalitet fra 1972, men som også følger med udviklingen – og det føler jeg, at det nye navn har givet os.”
– Glenn Raaby

NYHEDER

Hvis du har lyst til at nørde lidt læsestof?
Her finder du de seneste informationer, som er værd at vide om revisionsbranchen: